Ska jag betala eller inte????

iDAG BESTÄMDE JAG MIG FÖR ATT ÅKA TILL SJUKHUSET PÅ BESÖK HOS MITT X SOM LIGGER INNE EFTER EN OPERATIOJN. jAG BESTÄMDE MIG GANSKA SNABT ATT TA DET DIREKT EFTER JOBBET. sLUTAR VI LUNCH, PULSAR UT I DETTA NUMERA SLASKSNÖIGA VÄDER, IN I BILEN OCH TAR MIG UT I TRAKFIKEN.
TAR MIG OCH MIN GULA KNODD UPPFÖR BACKEN, LITE STÅNKANDE OCH TRÖGT MEN VI KOM UPP I ALLA FALL. JAG KÖR BORT TILL PARKERINGEN, PULSAR UT I SNÖN FRAM TILL P-APPARATEN. KONSTATERAR ATT DEN INTE TAR KORT, ÖPPNAR PLÅNBOKEN OCH HITTAR 2 ST FEMTIOÖRINGAR, GANSKA IRRITERAD PÅ DETTA SÄTTER JAG MIG PÅ NYTT I KNODDEN,

TAR SIKTE PÅ PARKERINGSHUSET OCH SUSAR IN DÄR. FUNDERAR PÅ VAR JAG SKA STÄLLA KNODDEN. TILL SLUT HITTAR JAG EN PARKERING ALLDELES NÄR NÄSTA P-APPARAT. NÅVÄL KÄNNER MIG LITE LUGNARE. GRÅR FRAM TILL APPARATEN OCH LÄSER NOGGRANT HUR MAN SKALL GÖRA, FAST JAG ÄR ETT LEJON OCH ALDRIG LÄSER MANUALER BESTÄMMER JAG MIG FÖR ATT GÖRA DETTA DENNA GÅNGEN, DENNA APPARATEN VERKAR VARA FRÅN 2009, MODERN DESIGN, INGEN STÖRRE INSTRUKTION MEN JAG GÖR ETT FÖRSÖK. TRYCKER IN MITT SHELLKORT, HELVETE DEN HAR FASTNAT.

JAG VÄSER TILL APPARATEN ATT DEN GENAST SKA GE MIG MITT KORT TILLBAKA, INGET HÄNDER, FAN MINA FINGRAR ÄR FÖR STORA, JAG BEHÖVER EN TÅNG, VAR SKAL JAG HITTA EN TÅNG NÅGONSTANS, SER EN VVS BUSS MEN JAG INSER ATT JAG INTE KAN TA MIG IN I DEN, INGEN CHAUFFÖR SYNS. FAN IGEN..... JAG FÖRSÖKER MED TUMMEN OCH PEKFINGRET ATT NYPA KORTEN, MEN ICKE, DEN SITTER BENHÅRT. JAG TRYCKER PÅ GRÖN KNAPP, INGET HÄNDER. TILL SLUT SÅ TAR JAG LÅNGFINGRET OCH GNIDER TILLS KORTET SLÄPPER, SER TEXTEN I DISPLAYEN, TRYCK PÅ KANPPAR FRAM TIDEN, LITE GLADARE FUNDERAR JAG ETT PAR SEKUNDER, TRYCKER FARM 13.25, DET FÅR RÄCKA. GANSKA NÖJD KÄNNER JAG MIG NU., SUCK KORTET OGILTIGT FÅR JAG FRAM.

NÅVÄL, JAG KÖR IN MITT VISAKORT DENNA GÅNGEN. JAG STÅR OCH DRAR DET FRAM OCH UT FORT SOM SNABBA VILLE I TEXAS. DENNA GÅNG FÅR JAG UT KORTET MEN IGEN OGILTIGT KORT. NU ÄR JAG RIKTIGT FÖRBANNAD OCH LUTAR MIG FRAM MOT APPARATEN OCH VÄSER VAD JAG TYCKER OM ATT MAN SKA BEHÖVA BETALA PÅ ETT SJUKHUS.
PLÖTSLIGT KÖR EN BIL FRAM TILL MIG, EN MAN VEVAR NER RUTAN OCH ROPAR -HEJ GITEL, APPARATEN TAR INTE KORT IDAG, MEN DU SKA FÅ MIN LAPP, JAG TITTAR PÅ MANNEN OCH LER, VA????
KAN DETTA VARA GUDS GÅVA TILL MIG
PÅ LAPPEN STÅR ATT DEN GÄLLER TILL 13.20
VILKEN TUR JAG HADE
TACK VEM DU ÄN VAR!  DU ÄR GULD VÄRD


RSS 2.0